Meloncello
Melonrinha (Melon Caipirinha)
- Plaats de limoenpartje en 1 suikerklont in een glas, goed roeren
- Vul het glas met crushed ice
- ½ Cachaça
- ½ Meloncello
Meloncello Punch (in een grote emmer)
- 1 fles Meloncello
- 25ml Cointreau
- 15ml Vodka
- 2 liters ananassap
- vers geperst citoensap
- IJs
Meloncello Ginger
- 35ml Meloncello
- 80ml ginger bier
- 5ml citroensap
- 5ml gum
Meloncello Paradise
- 35ml Meloncello
- 15ml Cointreau
- Citroensap
- Aardbei purée
Meloncello Bellini
- 35ml Meloncello
- 140ml Prosecco
- Champagne of Bubly
Limoncello
Limoncello Punch (in een groot emmer)
- 1 fles Limoncello
- 25ml Cointreau
- 15ml Vodka
- 2 liters ananassap
- IJs
Limoncello Driver
- 35ml Limoncello
- 10 ml Cachaça
- 75ml sinaasappelsap
- 10ml cranberry sap
Limoncello Peacher
- 35ml Limoncello
- 15ml Vodka of Cachaça
- Perzik puree
- Citroensap
Limoncello Bellini
- 35ml Limoncello
- 140ml Prosecco
- Champagne of Bubbly
Watermeloncello
Watermeloncello Sangria (in een groot emmer)
- 1 fles watermeloncello
- 350cl rode wijn
- 375cl Vodka
- 2 liters cranberry sap
- 175cl Limoncello
- Versgeperst citroensap
- IJs
Watermeloncello Bellini
- 35ml Watermeloncello
- 140ml Prosecco
- Champagne of Bubbly
- 1 vers aardbei plaatsen in het glas
Watermeloncello Crank
- 35ml Watermeloncello
- 15ml Vodka
- Cranberry sap
- Munt
- Snuifje limoen
Watermeloncello Martini
- 35ml Watermeloncello
- 15ml Martini
- Citroensap
- Verse watermeloen
Crema´s
Crema di Meloncello
- IJskoud direct in een shotglas schenken
- Shotglas in de vriezer leggen vóór het serveren
Hazelnut Breeze
- 30ml Crema di Nocciole
- 10ml Chambord
- 10ml Frangelico
Frappé Cello
- 30ml Crema di Pistacchio
- 30ml Vodka
- IJs
Italian Coffee / Italian Hot Chocolate
- 30ml Crema di Nocciole
- Heet / koud koffie of heet / koud chocolade
Italian hot Chocolate
- Warme Crema di Nocciole, 60°C (140°F)