Voor deze traditionele Limoncello gebruikt Dolce Cilento de Amalfi citroenen uit eigen regio. Compleet natuurlijk en onbehandeld, deze citroenen zorgen voor een zachte en volle smaak.

Bereiding

De schillen worden met behulp van speciale en extra scherpe messen gescheiden van het vruchtvlees. Op deze manier blijven alle essentiële oliën en mineralen in de schil aanwezig. De schillen worden vervolgens geweekt in 96% alcohol, wanneer de infusie goed is wordt er melk en room aan toegevoegd. Dit zorgt voor een heerlijk zacht balans die de likeur als een dessert kan worden geproefd.

Serveren

De Crema di Limoncello is een uiterst geschikt likeur om je diner compleet te maken. Puur of in combinatie met een dessert, deze likeur is een perfecte afsluiter voor je maaltijden.

Wij hebben een aantal tips voor het serveren van de Dolce Cilento Crema di Pistacchio:

  • 3 uur voor serveren in de vriezer leggen.
  • Shotglazen in de vriezer leggen voor het schenken.
  • Verwerken in desserts (bv: over ijs)

Productspecificaties

  • Hoeveelheid: 10cl of 70cl.
  • Soort drank: Likeur.
  • Ingrediënten:
    • Suikerriet alcohol.
    • Suiker.
    • Natuurlijke aroma’s.
    • Infusie van Amalfi-citroenschillen.
    • Melk en room
    • E332, E407.
  • Alcohol percentage: 17%.

Geproduceerd & gebotteld in Cilento, Agropolis, Campania, SA. Italië.