Dolce Cilento Meloncello wordt bereid met de smaakvolle, friszoete Cantaloupe meloen. Deze zorgt voor de heerlijk, fruitige geur en verfijnde smaak.

Bereiding

De schillen worden met behulp van speciale en extra scherpe messen gescheiden van het vruchtvlees. Op deze manier blijven alle essentiële oliën en mineralen in de schil aanwezig. De schillen worden vervolgens geweekt in 96% alcohol waarna het mengsel wordt gezeefd en de siroop voor de likeur wordt toegevoegd.

Serveren

Deze Limoncello is een echte aanrader als aperitief of genotsdrankje onder de zon. Maar ook zeker in de winter brengt de Dolce Cilento Limoncello de smaak van Italië over en is dit een perfecte warmhouder. Daarnaast gaat deze Limoncello goed samen met verschillende dranken, en doet het dan ook perfect in cocktails.

Wij hebben een aantal tips voor het serveren van de Dolce Cilento Limoncello:

  • 3 uur voor serveren in de vriezer leggen.
  • Shotglazen in de vriezer leggen voor het schenken
  • Bewerken in een saus voor o.a. zalm gerechten

Productspecificaties

  • Hoeveelheid: 10cl of 70cl.
  • Soort drank: Likeur.
  • Ingrediënten:
    • Suikerriet alcohol.
    • Suiker.
    • Natuurlijke aroma’s.
    • Infusie van Amalfi-citroenschillen.
    • E102.
  • Alcohol percentage: 25%.

Geproduceerd & gebotteld in Cilento, Agropolis, Campania, SA. Italië.