Dolce Cilento Meloncello wordt bereid met de smaakvolle, friszoete Cantaloupe meloen. Deze zorgt voor de heerlijk, fruitige geur en verfijnde smaak.

Bereiding
Het natuurlijke verwerkingsproces maakt het mogelijk om de heldere oranje kleur te creëren. Tijdens het bereiden van deze likeur worden de meloenen binnen twee uur van het land, naar de fles verwerkt. De meloenen worden uitgelepeld en het vruchtvlees tot de laatste druppel uitgeperst. Deze pure Cantaloupe sap wordt vervolgens gemengd met 96% alcohol en siroop om het geheel tot een prijswinnende elegante meloen likeur te maken.
Serveren
De Meloncello is een veelzijdige likeur, die uitstekend te gebruiken is voor verschillende cocktails. Op de cocktail-pagina kunt u meer over de cocktails vinden.
Wij hebben een aantal tips voor het serveren van de Dolce Cilento Meloncello:
- Drie uur voor het serveren; de fles in de vriezer leggen.
- Ook de glazen voor de likeur in de vriezer leggen.
- Mixen met prosecco en tonic.
Productspecificaties
- Hoeveelheid: 10cl of 70cl.
- Soort drank: Likeur.
- Ingrediënten:
- Suikerriet alcohol.
- Suiker.
- Natuurlijke aroma’s.
- Infusie van Cantaloupe meloen sap.
- E110.
- Alcohol percentage: 25%.
