Afgelopen twee jaar zat vol met verrassingen en veranderingen. We hebben ons allemaal veel moeten aanpassen om het beste ervan te maken. Gelukkig begint alles rustig aan weer terug naar normaal te gaan. Daarom leek het ons van Dolce Cilento een goed idee om ons zelf ook een beetje aan te passen om straks wat toegankelijker te zijn.

Website Make-over

De website krijgt een totale make-over. En door middel van een bestelportaal wordt het bestellen van de likeuren toegankelijker voor slijters, restaurants en bedrijven die niet aangesloten zijn aan een groothandel die onze producten aanbieden.

Bestelportaal

In het bestelportal is het straks mogelijk om een account aan te maken. Bij aanvragen zullen we contact met u opnemen en willen dan graag kennismaken met uw bedrijf. Met uw account kunt u direct bij ons bestellen en afspraken maken voor leveringen

Logistiek oplossing

wij hebben geïnvesteerd in een bedrijfswagen! Zo kunnen wij orders zelf makkelijker leveren. We zullen minder afhankelijk zijn van derde partijen voor leveringen en we willen hiermee sterke relaties opbouwen met onze klanten. We zien en spreken u graag in persoon!

Product aanbod

Uiteraard zullen we alle producten op de website aanbieden. Tevens wij willen ook graag nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. Denk hierbij aan relatiegeschenken zoals proefpakketten. Wij kunnen u ook – in overleg – andere producten of diensten aanbieden; denk hierbij aan eigen ontwerpen (bijvoorbeeld uw bedrijfs logo) voor relatiegeschenken of een kennismaking van onze producten op locatie.

Toekomst

De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk, desalniettemin blijven wij een positieve blik hebben op de toekomst. Dit vooral door ons enthousiasme over onze producten, maar ook de enorme enthousiasme van onze klanten! Dat beurzen en evenementen nu weer eindelijk normaal op gang mogen gaan, kunnen we meer gezien worden, en door middel van de website, zullen wij ook toegankelijker zijn!